Mar 13

Joakim berätta om tävlingen och tankarna inför säsongen

Laxå MK var platsen för 2-timmars lagtävlingen “Ett race tillsammans mot cancer”. Joakim Ljunggren som har haft tävlingsuppehåll sedan vinsten i Novemberkåsan. Körde i lag tillsammans med Adam Andersson och det blev en fight med lag Mikael Persson/Johan Edlund.

1) Joakim Ljunggren/Adam Andersson, 2:01:23,5 . 2) Mikael Persson/Johan Edlund, 2:02:51,5. 3) Niklas Persson/Martin Iggmark, 2:05:39,8.

Länkar
www.laxamotorklubb.se

Nov 6
Ny seger i Novemberkåsan
icon1 Webmaster | icon2 Allmänt | icon4 11 6th, 2016| icon3No Comments »

Ljunggren fortsätter skriva historia – tog hem Novemberkåsan för åttonde gången: “Är väl rutin och ork …”
Han var redan meste mästaren och kungen av Novemberkåsan. Natten mot söndag tog Joakim Ljunggren ännu en överlägsen seger i den klassiska tävlingen – Karlskogaförarens åttonde totalt. Läs mer på http://www.na.se/motor/enduro/ljunggren-fortsatter-skriva-historia-tog-hem-novemberkasan-for-attonde-gangen-ar-val-rutin-och-orkhttp://www.na.se/motor/enduro/ljunggren-fortsatter-skriva-historia-tog-hem-novemberkasan-for-attonde-gangen-ar-val-rutin-och-ork

Följ Joakim på https://www.instagram.com/joakimljunggren/

Mycket om Kåsan på http://www.aktuellmotorsport.se/Enduro/

Resultat http://www.novemberkasan2016.se/

Nov 3

http://www.tibromk-enduro.nu/ljud/2016-11-03-joakim-l.mp3http://www.tibromk-enduro.nu/ljud/2016-11-03-joakim-l.mp3

Joakim Ljunggren berättar här om Kåsan 5-6 november som körs i Uppsala. Med sina segrar 2007, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014 & 2015 så har han den 13:e & 14:e Kåsan. Har även den första inteckningen i den nya.

Följ Novemberkåsan på http://www.novemberkasan2016.se/
http://www.novemberkasan2016.se/

Oct 27

http://www.tibromk-enduro.nu/ljud/2016-10-27-joakim-l.mp3

Joakim Ljunggren har återhämtat sig efter Ränneslättkraschen och känner sig laddad inför lördagens tävling för att ta sin första seger i Gotland Grand National. Men redan under fredagen kör Joakim i EL-klassen. Hör här hur det har gått för honom under tidigare år.

Ljunggren gör nytt försök på Gotland – får franskt motstånd http://www.racemagazine.se/enduro/ljunggren-gor-nytt-forsok-pa-gotland-far-franskt-motstand/
http://www.racemagazine.se/enduro/ljunggren-gor-nytt-forsok-pa-gotland-far-franskt-motstand/

Länkar
http://www.aktuellmotorsport.se/Enduro/
http://nordicsportevent.se/evenemang/gotland-grand-national

Oct 18

KTM-föraren Joakim Ljunggren från Karlskoga har många segrar inom endurosporten på sitt samvete. Förutom dubbla JVM-guld och en salig massa framskjutna placeringar i Enduro-VM har han även åtta SM-guld i Enduro och 6 SM-guld i Superenduro samt mängder av andra segrar i Stångebroslaget och andra endurorace. Men det som klingar högst av allt är kanske ändå hans 7 segrar som seniorförare i Novemberkåsan, utöver sina två segrar som juniorförare. Nu har Joakim siktet inställt på sin åttonde totalseger i Novemberkåsan, samtidigt som Johan Ahlberg från Fastbikes.se har som målsättning att ta sig till målet. Här berättar Joakim lite om sina förberedelser inför denna stentuffa endurotävling, som genomförs 5-6 november vid Knivsta.

Film på http://www.fastbikes.se/index.php/sv/sport/enduro-blandat/9689-film-joakim-ljunggren-infoer-novemberkasan-2016

http://www.fastbikes.se/index.php/sv/sport/enduro-blandat/9689-film-joakim-ljunggren-infoer-novemberkasan-2016

Sep 26


http://www.tibromk-enduro.nu/ljud/2016-09-26-joakim-l.mp3
Joakim Ljunggren drog som vanligt bra i starten men det fick ett otäckt slut. En dold rot efter ett par hundra meter gjorde så att hojen gick på tvären i full gas på fyrans växel. Gick omkull men klarade att inte krascha i träden längs spåret. Kom av spåret snabbt och blev turligen nog inte överkörd av alla hojar. Joakim säger att det känns efter omständigheterna OK och laddar nu för Gotland Grand National och Novemberkåsan.


Läs även på Läs även på http://na.se/sporten/motor/1.4322859-tv-se-ljunggren-krascha-i-53-kilometer-i-timmen-en-mardrom-blev-livradd-http://na.se/sporten/motor/1.4322859-tv-se-ljunggren-krascha-i-53-kilometer-i-timmen-en-mardrom-blev-livradd-

« Previous Entries